Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601
hakket oksekød | Opskrifter med hakket oksekød → God aftensmad

Information om hakket oksekød

Hakket oksekød er en af de absolut mest solgte varer i danske supermarkeder. Det er meget brugt til forskellige kødsovser (pasta og kødsovs) samt til hakkebøffer. Nedenfor finder du en masse lækre opskrifter med hakket oksekød.Opskrifter med hakket oksekød

STEGTE KARTOFLER med BØF LINDSTRØM OG SALAT

I denne ret serveres en god Bøf Lindstrøm med kartofler i tern med en god salat. Bøf Lindstrøm er opkaldt efter den norske kok Adolf Henrik Lindström som var med polarforskeren “Roald Amundsens” store sydpolsekspedition i årene 1910 til 1912, men Lindstrøm var også med på flere øvrige ekspeditioner rundt på Syd- og Nordpolen i starten af 1900-tallet. Lindstrøm gik meget op i at maden skulle smage godt, og da maden var knap, så producerede Lindstrøm en form for frikadelle med hakket kød, æg, mel, løg samt hakkede rødbeder, kapers og syltede agurker. Se opskriften herunder – Bon appetit.

(mere…)

CHILI CON CARNE MED JASMINRIS OG KRYDRET CREME FRAICHE

Denne ret med chili con carne, serveres med jasmin ris og krydret creme fraiche. Retten er designet til 2 personer, Chili_con_carne_med_ris_og_creme_fraiche_400men du kan selv skalere mængden op til flere eller færre personer efter behov.

(mere…)

BRUNE RIS TIL GRATINEREDE BURRITOS INDEHOLDENDE OKSEKØD

Retten er med brune ris og grøntsager som peberfrugt, tomater, løg og hvidløg samt en ret med gode orientalske krydderier som spidskommen. Det hele serveret med gratineret burritos med oksekød samt friske økologiske basilikumblade. Retten herunder er til 2 personer.

(mere…)

KRYDRET OKSEKØD MED OVNBAGT AUBERGINE OG PERLEBYGSALAT

Krydret hakket oksekød med ovnbagte augberginer, løg og hvidløg, serveret med perlebyg og en god salat med Ovnbagt_aubergine_med_krydret_oksekod_og_perlebygsalat_400persille og tomat.

Opskriften er til 2 personer, men sagtens skaleres op eller ned efter behov.

(mere…)

PASTA OG KØDBOLLER I CREMET SAUCE

Lækre krydrede oksekødsboller med en god pasta sammen med en dejlig cremet sauce med Kodboller_i_cremet_sauce_med_pasta_400løg, champignon, tomatkoncentrat, sennep, vin og bouillon.

(mere…)

BØG LINDSTRØM MED STEGTE KARTOFLER OG SALAT

Bøf Lindstrøm er en delikat ret med en god bøf af hakket oksekød, løg, kapers, salt og peber serveret med gode ristede kartofler.

(mere…)

MEATBALL-SURPRISE

Meatball surprise er som navnet angiver en delikat ret med lækre krydrede kødboller, med hvidløg, Meatball-surprisespidskommen, paprika, rasp, æg basilikum, pasta og en delikat salat. Meatball surprise er dejlig aromatiske og nemme at tilberede.

 

(mere…)

MAROKKANSK BURGER
Marokkansk_burger_800

God aftensmad med Marokansk burger – opskrift og råvarer som denne hver uge fra RetNemt.dk

Løg og hvidløg piles og hakkes fint, og blandes sammen med det hakkede oksekød. Hæld væden fra kikærterne og bland også disse med oksekødet. (mere…)

GRILLEDE GRØNNE HAKKEBØFFER — MED SALAT MED KARTOFLER

Grillen tændes i god tid. Din grill er klar til brug, lige så snart overfladen på kullene er grå, og der ikke er nogle flammer mere. En god tommelfingerregel siger at grillristen er tilpas varm, når du kan holde din hånd over grillristen i mindst 5 sekunder, men ikke længere end 10 sekunder. (mere…)