Information om koteletter

Koteletter kan stamme fra svinekød, lammekød ellerkalvekød. Svinekoteletter udskæres enten fra en svinekam eller en nakkekam.
En kotelet er få centimeter tykt og indeholder ofte en ben. Benet kan dog være skået fra. Koteletter kan både steges eller grilles og smager lækkert til et væld af tilbehør.Opskrifter med koteletter

SVINEKOTELETTER MED LÆKKER SVAMPESAUCE

Vi præsenterer lækre svinekoteletter med kogte kartofler, Svinekoteletter_med_laekker_svampesaucesukkerærter med ristede skalotteløg, hvidløg og champignon i en delikat sauce med provencekrydderi også kaldet “Herbes de provence”. Har du ikke provencekrydderi, så kan du også blande denne delikate krydderiblanding selv. Provencekrydderi består af krydderier som tørret rosmarin, timian, merian, oregano og basilikum. (mere…)

MARINEREDE SVINEKOTELETTER, MED RIS SAMT GRILLEDE SQUASH OG FERSKNER

Gode marinerede svinekoteletter med ris og lækre let krydret grillet ferskener og squash. Denne ret er opskaleret til 2 personer, men du kan let gange opskriften op eller ned.

(mere…)

SVINEKAMKOTELETTER, FLANKESTEAK, BEARNAISESOVS, KARTOFLER OG SALAT

Denne opskrift tilbyder delikat Frilands svinekød og to flotte koteletter på 250 gram hver incl. skaft. Frilands-svinekamkoteletter-Hvidlogsmarineret-flanksteak-chili-grillpolser-400Disse koteletter, der kan du nemt skære fedtkanten fra efter stegning, og på den måde får du smagen med i retten og sparer lidt på fedtet. Retten serveres med kartofler og bearnaisesovs og en god salat. Retten er skrevet til 2 personer, men kan let udvides og ganges op til flere personer efter behov.

(mere…)

SVINEKOTELETTER MED GRILLEDE SQUASH, FERSKNER, KOKOSLIME OG CHILI

Lækre svinekoteletter med basmatiris, kokosmælk, squash, lime, dansk honning, ferskner, salt, peber og karry og chili. Denne opskrift er skrevet til 2 personer, men du kan nemt selv gange opskriften op eller ned efter behov.

(mere…)

GRILLET ASPARGES MED KOTELETTER FYLDT MED ABRIKOS OG SPINAT

Kotelletter fyldt med abrikoser og revet ingefær med salt og peber, asparges, citronskal, babyspinat og dressing. Serveret med lunt brød til.

Opskriften er til 2 personer.

(mere…)

RABARBERKOMPOT MED YOGHURT OG LAMMEKOTELETTER MED GARAM MASALA

Lammekoteletter med Garam Masala serveret med en delikat rabarberkompot med en lækker dip af yoghurt.RABARBERKOMPOT MED YOGHURT OG LAMMEKOTELETTER MED GARAM MASALA

Tip: Pensl og mariner dine indkøbte lammekoteletterne dagen før eller tidligt om morgenen med Garam Masala pulver opløst i lidt vand penslet ud på kødet. Lad kødet stå i blød i køleskabet i marinaden med Garam Masala til du starter på aftensmaden. Alternativt kan du starte med at smøre lammekoteletterne ind i Garam Masala marinaden.

(mere…)

RABARBERKOMPOT OG KOTELETTER MED KARTOFLER KRYDRET MED PURLØG

Her præsenteres en delikat Rabarberkompot, svinekoteletter, kartofler krydret med purløg.
(mere…)

KOTELETTER MED ABRIKOSFYLD — DERTIL SPINAT OG GRILLEDE ASPARGES

Først blandets abrikoser med 1 tsk revet ingefør, samt peber og salt. Dette fordeles på koteletterne. Disse kan eventuelt lukkes med en tandstik eller kødnåle. Koteletterne saltes og krydres med peber. (mere…)

SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER

Lækre svinekoteletter glaseret med både hyldeblomst, der giver det syrlige element og en lækker blomkålssalat, der bidrager med struktur og konsistens samt sødme. Alle disse ingredienser er med til at fuldende retten tilsat saltede hasselnødder med syrlige og bitre stikkelsbær. Kan du ikke få stikkelsbær, så køb en stribe blåbær.

(mere…)