Information om røget laks

Røget laks har lige røget pølser en længere holdbarhed, da røgen virker antibakterielt overfor visse mikroorganismer.
Røget laks er enormt forskellige, da rygning produceres på et væld af måder. Så vi kan kun anbefale, at I prøver jer lidt frem, når I vælger røget laks til menuen for der er enorm stor forskel.Opskrifter med røget laks

RØGET LAKS MED PASTA, SKALOTTELØG, FRISK DILD OG PHILIDELPHIAOST

Vi præsenterer en lækker delikat røget laks med pasta, Philadelphia smøreost, skalotteløg og frisk dild. Et enkelt måltid, der er hurtigt at lave, men stadig et godt bidrag til blandt andet dit ugentlige indtag af fisk. Husk fisk to gange om ugen.

(mere…)

VARMRØGET LAKS SERVERET MED KARTOFFELSALAT

Vi præsenterer lækker varmrøget laks med en salat med sukkerærter, kartofler, agurk, forårsløg, Kartoffelsalat_med_varmroget_laks_og_rygeostcreme_400citronsaft, frisk kørvel og rygeost. Denne opskrift er designet til 2 personer, men husk at du altid kan skalere opskriften op eller ned i forhold til, hvor mange personer du ønsker at retten skal produceres til.

(mere…)

RØGET LAKS MED DILDKARTOFLER TOPPET MED PEBERRODSDRESSING

Lækre kogte kartofler kogt med citronskal og vendt i frisk dild ogRoget_laks_dildkartofler_og_peberrodsdressing krydret med salt, peber og citron. Dette serveres sammen med en delikat peberrodsdressing, med salat toppet med agurk tilsat chiliflager. Den røgede laks anrettes sammen med salaten.

(mere…)