Information om svinemedaljoner

Svinefiletmedaljoner er et magerst kødstykke. Kødet bliver nemt tørt ved gennemstegning, så der skal holdes øje med centrumtempersturen, så kødet ikke bliver sejt og kedeligt.
Store medaljoner “som hele stege” skal ende med en temperatur på 65 grader celsius inden servering. Ofte kan du tage demm f panden ved 62 til 63 grader i centrum og pakke dem lidt ind og holde dem varme mens de står og hviler lige op til serveringen, så når de ofte op på de anbefalede 65 grader celsius inden servering, men kontroller altid centrumtemperaturen inden servering rent hygiejnisk.
Små medaljoner som skårede medaljoner skal ende med en centrumtemperatur på minimum 75 grader inden servering. Dette er vel og mærke temperaturen efter en hviletid inden servering. Ofte kan du tage medaljonerne af stegepanden ved 72 til 73 grader og pakke dem ind i staniol eller blot smide et låg over dem og holde dem varme indtil servering og så når du op på de 75 grader i centrum, men husk tjek altid centrumtemperaturen på skært kød skal være 75 grader for at opnå god hygiejne.Opskrifter med svinemedaljoner

BIKESMARINEREDE SVINEMEDALJONER MED STORE STEGTE LØGBÅDE OG LET CREMEDE RIS

Svinemedaljoner_med_birkesmarinade_let_cremede_ris_og_stegte_logbade_400

Lækre birkesmarinerede svinemedaljoner med store løgbåde og let cremede ris, serveres her til 2 personer, men opskriften kan let ganges op eller ned efter behov.

(mere…)