Opskrift: BIKESMARINEREDE SVINEMEDALJONER MED STORE STEGTE LØGBÅDE OG LET CREMEDE RIS

Tilberedning af BIKESMARINEREDE SVINEMEDALJONER MED STORE STEGTE LØGBÅDE OG LET CREMEDE RIS

Svinemedaljoner_med_birkesmarinade_let_cremede_ris_og_stegte_logbade_400

Lækre birkesmarinerede svinemedaljoner med store løgbåde og let cremede ris, serveres her til 2 personer, men opskriften kan let ganges op eller ned efter behov.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

Hæld vandet i en gryde og bring 200 gram ris og 3,5 dl. vand i kog og krydr med lidt salt og og kog risene i ca. 12 min. under grydelåg. Lad de kogte ris hvile under låg til resten af retten er færdig.

Pisk marinaden med presset hvidløg, rødvindsedddike, olivenolie, birkes, salt og peber godt sammen og vend svinefiletmedaljonerne (kødet) godt rundt i den friske mariade.

Brun kødet på en grill eller på en påvarmet grillpande ca. 1 min. på hver side. Skru ned for varmen på komfuret til middel varme og steg svinefiletmedaljonerne færdige i ca. 3. min. på hver side, til medaljonerne er lige netop gennemstegte. Krydr dem med salt og peber.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

Skær rødløg og løg i kvarte og steg dem på en almindelig stegepande i olivenolie og/eller dryp løgbådene med olie og steg dem på grillen eller på grillpanden til løgene er gennemstegte. Drys løgene med salt, peber og oregano.

Afslutningsvist piskes dressingen sammen og de varme ris vendes rundt i dressingen.

Server medaljonerne med de grove løgbåde og de let cremede ris.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

Bon appetit.Anmeldelse af BIKESMARINEREDE SVINEMEDALJONER MED STORE STEGTE LØGBÅDE OG LET CREMEDE RIS

Her ser du en anmeldelse af BIKESMARINEREDE SVINEMEDALJONER MED STORE STEGTE LØGBÅDE OG LET CREMEDE RIS opskrift. Mangler der anmeldelse af BIKESMARINEREDE SVINEMEDALJONER MED STORE STEGTE LØGBÅDE OG LET CREMEDE RIS nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: