Opskrift: BØG LINDSTRØM MED STEGTE KARTOFLER OG SALAT

Tilberedning af BØG LINDSTRØM MED STEGTE KARTOFLER OG SALAT

Bøf Lindstrøm er en delikat ret med en god bøf af hakket oksekød, løg, kapers, salt og peber serveret med gode ristede kartofler.

Vask hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

Skær løget og hak det i små tern. Afdryp alle kapers og hak dem groft og rør løg og kapers i det hakkede oksekød og tilsæt salt og peber. Rør det grundigt igennem til alle ingredienser er blandet godt.

Pil og riv hvidløget og tilsæt det ligeledes til oksekødet sammen med rødbedetern. Rør farsen godt rundt og sæt den på køl og lad den trække lidt tid.

Vask hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

Hæld 7,5 dl. vand i en gryde tilsæt 0,5 tsk salt og bring det i kog.

Snit og skær alle kartoflerne i tern (ca. 1 x 1 cm) på et skærebræt. Kog dem i 8 min. med låg på gryden.

potatoes, wheelbarrow

Tip1: Hvis du har flere stegepander kan du sagtens stege bøffer og kartofler på hver deres stegepande samtidig. Så sparer du også noget tid 🙂

Tænd for en stegepande med olie og sæt blusset på jævn varme. Form 2 til 3 bøffer, sørg for at bøfferne (kødbollerne) er mast lidt sammen, så de holder formen under stegningen.

Steg bøfferne (kødbollerne) i 7 til 8 min. på hver side.

Tip 2: Tommelfinerreglen er, at du steget kødet 1 minut for hver “mm” højde på bøffen.

Vask hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

Når bøfferne er færdige, tages de af panden og pakkes ind i stanniol og stilles på en tallerken ved komfuret, så de holder sig varme.

Lun rugbrød på brødristeren, mens du steger kartoflerne.

Stegepanden tørres ren med et stykke køkkenrulle. Tilsæt mere olie på stegepanden og varm panden op igen og tilsæt alle kartoffelstykkerne og steg dem gyldne og sprøde.

Smag kartoflerne til med salt og peber.

Skyl salaten under den kolde vandhane og servér de lækre bøffer med en god dressing.

Bon appetit.Anmeldelse af BØG LINDSTRØM MED STEGTE KARTOFLER OG SALAT

Her ser du en anmeldelse af BØG LINDSTRØM MED STEGTE KARTOFLER OG SALAT opskrift. Mangler der anmeldelse af BØG LINDSTRØM MED STEGTE KARTOFLER OG SALAT nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: