Opskrift: CITRONKRYDREDE KARTOFLER SERVERET MED FYLDTE COURGETTER OG SKINKEMIGNON

Tilberedning af CITRONKRYDREDE KARTOFLER SERVERET MED FYLDTE COURGETTER OG SKINKEMIGNON

Denne opskrift byder på en lækker skinkemignon med fyldte squash og bagte kartofler med et pift af citronskal, serveret med brød og Fyldte_courgetter_og_skinkemignon_med_citronkrydrede_kartoflertoppet med frisk rosmarin.

Start med at vaske fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Tænd ovnen på 225 ˚C.

Skær de vaskede kartofler ud med skræl på. Skær dem i tern i en størrelse på knap 1,5 x 1,5 cm. Når kartoflerne er skåret ud, vendes de i 1 spsk. olivenolie og spredes ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne i den varme ovn i cirka 25. min.

Skær courgetten (squash) ud tykke skiver på knap 5 cm i tykkelsen. Udhul skiverne med en lille teske. Udhul dem, men bevar lidt af bunden, så du kan lave fyldte squash ~ courgetter.

Smuldr osten groft med fingrene og hak hvidløg fint og bland det sammen i en skål. Hæld olivenolie på fetaost og krydr med oregano, salt og peber.

Hæld fetafyldet i courgetterne (squash) og bag dem i ovnen i ca. 13. min. sammen med kartoflerne, som skal bages i ca. 25. min. i alt.

Krydr kødet med salt og peber. Varm lidt fedtstof på en stegepande ved god varme. Brun kødet i omkring 1 min. på hver side. Skru varmen ned til middel og steg skinkemignonen i ca. 12. min. i alt. Vend kødet ind imellem, så det ikke brænder på.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe

Varm det grove brød i ovnen 3 til 4 min.

Riv den økologiske citronskal fint ud over de bagte kartofler og dryp dem med lidt citronsaft.

Hak den friske rosmarin fint og hæld det ud over kartoflerne og krydr yderligere med salt og peber.

Skær det stegte kød i tynde skiver og server retten med bagte citronkartofler og fyldte courgetter.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe

Bon appetit.Anmeldelse af CITRONKRYDREDE KARTOFLER SERVERET MED FYLDTE COURGETTER OG SKINKEMIGNON

Her ser du en anmeldelse af CITRONKRYDREDE KARTOFLER SERVERET MED FYLDTE COURGETTER OG SKINKEMIGNON opskrift. Mangler der anmeldelse af CITRONKRYDREDE KARTOFLER SERVERET MED FYLDTE COURGETTER OG SKINKEMIGNON nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: