Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601
FLANKSTEAK HVIDLØGSMARINERET MED POMMES GURKEMEJE, AIOLI — OG FORÅRSSALAT opskrift → Nem aftensmad

Opskrift: FLANKSTEAK HVIDLØGSMARINERET MED POMMES GURKEMEJE, AIOLI — OG FORÅRSSALAT

Tilberedning af FLANKSTEAK HVIDLØGSMARINERET MED POMMES GURKEMEJE, AIOLI — OG FORÅRSSALAT

Lækker salat toppet med en dressing lavet af eddike og honning krydret med salt og peber Hvidlogsmarineret_flanksteak_med_pommes_gurkemeje_aioli_og_forarssalat_400serveret til hvidløgsmarineret flankesteak og krydrede katofler. Salaten indeholder både radiser, salat, forårsløg og agurk.

Start med at vaske hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

Om morgenen før denne ret tilberedes laves en hvidløgsmarinade med 2 fed hvidløg, som blandes i 1/4 til 1/2 dl. god olivenolie. Dette smøres ud over flankesteaken på et ildfast fad på begge sider og så filmes kødet i husholdningsfilm og stilles på køl til om aftenen.

 

Start med at vaske hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

Tænd grillen op og start din ovn og sæt temperaturen på 225 grader.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.

Miks chilipulver, gurkemeje, peber, salt og mel i en frostpose tilsæt kartoffelstykkerne og ryst indholdet i posen godt rundt, så krydderier mm. fordels homogent på alle kartoflerne.

Placer kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 225 grader i ca. 25 min.

Skyl salaten under den kolde vandhane og ryst vandet godt af. Skyl agurker og radisser og skær dem i tynde skiver. Afslut med at skære forårsløg i tynde ringe.

Vask hænder og fingre med varmt vand og sæbe.

 

Grill flanksteaken på grillen 1 minut på hver side ved direkte/høj varme. har du en gasgrill, så skru ned for varmen og grill videre mellem 6 til 7 minutter på hver side. Har du en kulgrill, så flyt stegeristen lidt op i højde lidt væk fra varmen, så kødet ikke brænder på.

Tip: Alternativt kan du også stege flankesteaken i din ovn på et grill-program.

Når kødsaften siver igennem kødet vendes flankesteaken og den grilles eller steges færdig på den anden side.

Vask fingre og hænder under varmt vand med sæbe.

 

Bland alle grøntsagerne som radiser, salat, forårsløg og agurk i en stor skål. Klip brøndkarsen fint over salaten.

Tag en kop og rør eddike og honning sammen med lidt salt og peber og hæld det over salaten.

Skær den færdigstegte eller grillede flanksteak i ca 1 cm tykke skiver på den smalle led og server de lækre kødstykker med kartofler, salat og aioli.

Bon appetit.Anmeldelse af FLANKSTEAK HVIDLØGSMARINERET MED POMMES GURKEMEJE, AIOLI — OG FORÅRSSALAT

Her ser du en anmeldelse af FLANKSTEAK HVIDLØGSMARINERET MED POMMES GURKEMEJE, AIOLI — OG FORÅRSSALAT opskrift. Mangler der anmeldelse af FLANKSTEAK HVIDLØGSMARINERET MED POMMES GURKEMEJE, AIOLI — OG FORÅRSSALAT nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: