Opskrift: GRILLEDE GRØNNE HAKKEBØFFER — MED SALAT MED KARTOFLER

Tilberedning af GRILLEDE GRØNNE HAKKEBØFFER — MED SALAT MED KARTOFLER

Grillen tændes i god tid. Din grill er klar til brug, lige så snart overfladen på kullene er grå, og der ikke er nogle flammer mere. En god tommelfingerregel siger at grillristen er tilpas varm, når du kan holde din hånd over grillristen i mindst 5 sekunder, men ikke længere end 10 sekunder.

 

Vask og kog derefter kartofler i vand med lidt salt i cirka 15 minutter.

Skyld krydderurter, og tage halvdelen af basilikum fra til salaten. Krydderurterne tørres let med køkkenrulle inden de hakkes groft. Bland dem derefter sammen med kødet, hvorefter du kan forme 2 hakkebøffer. De vendes i olie og krydres med salt og peber.

Gør grillristen klar ved at pensle den med lidt olie, og grill hakkebøffer i cirka 6-8 minutter på hver side, så kødes bliver gennemstegt.

Hæld det varme vand fra kartoflerne og lad dem køle lidt af, inden du skære dem i ud i både.

Sukkerærterne skoldes med kogende vand. Du kan eventuelt vælge at bruge kartoffelvandet, og straks derefter skyller du dem med iskoldt vand. Si vandet fra.

De andre grøntsager skylles, og tomater skæres i både, og ærter skæres i mindre stykker. Salatbladene brækkes i store stykker.

Lav dressingen ved at røre mayonaisse med en ½ dl kærnemælk og smage til med salt og peber.

Bland salatblade, tomatter, ærter og kartofler sammen. Hak basilikumbladene groft og vend dem sammen med dressingen i salaten.

Nyd nu de grønne hakkebøffer og den lækre salat sammen.Anmeldelse af GRILLEDE GRØNNE HAKKEBØFFER — MED SALAT MED KARTOFLER

Her ser du en anmeldelse af GRILLEDE GRØNNE HAKKEBØFFER — MED SALAT MED KARTOFLER opskrift. Mangler der anmeldelse af GRILLEDE GRØNNE HAKKEBØFFER — MED SALAT MED KARTOFLER nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net En rigtig lækker sommerret når du gerne vil grille og servere noget sund og god aftensmad for vennerne og familien.


Andre opskrifter med: