Opskrift: GRILLET FISKEBURGER

Tilberedning af GRILLET FISKEBURGER

Start med at tænd for grillen og klargør ingredienserne, mens du venter på at grillen varmer op.

Du kan også tænde din ovn op på grillprogrammet. Varm ovnen op til 225 grader.

Klargør kartoflerne ved at skære dem ud i mange både og tilsæt lidt olie enten raps- eller olivenolie, drys lidt salt og peber på efter behov og sæt dem i ovnen i 20 minutter.

Hak din fisk (mørksejfilet) groft ud på dit fiskeskærebræt. Krydre fisken med salt, peber og tilfør gerne lidt grønne krydderier fra dit krydderiskab. Bland majsmel og æg sammen med den hakkede fisk og rør det godt rundt.

Saml fiskemosen i hænderne og form et par gode bøffer og sæt dem ind i den opvarmede ovn på grillprogrammet på en anden plade end kartoflerne og grill dem i 3 til 4 minutter på hver side.

Når grillbøfferne er sat i ovnen, vask fingre og find et nyt skærebræt til at hakke salat. Vask salat, æbler og tomat under vandhanen og klargør løget. Fjern kernehuset fra æblet og skær samt hak æbler, tomat og salat samt løg.

Husk at hold øje med fiskebøfferne.

Del burgerbollerne på midten og kom dem i brødristeren. Smør burgerbollerne med mayonnaisen med karry og smør bollerne med den lækre mayonnaise.

Server de ristede burgerboller med mayo, fiskebøffer og salat, løg, æbler og tomat.

* Bemærk at fisk skal opbevares koldt og nedkølet til 2 grader celcius for rent mikrobiologisk at have de bedste betingelser og holdbarhed. Fisken skal anvendes samme dag, men senest dagen efter levering forudsat at nedkøling har været tilstrækkelig.Anmeldelse af GRILLET FISKEBURGER

Her ser du en anmeldelse af GRILLET FISKEBURGER opskrift. Mangler der anmeldelse af GRILLET FISKEBURGER nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: