Opskrift: GRILLET KALKUN MED TZATZIKI OG JASMINRIS

Tilberedning af GRILLET KALKUN MED TZATZIKI OG JASMINRIS

Grillet kalkun opskrift - lækker aftensmad opskrifter fra RetNemt.dk

Grillet kalkun opskrift – lækker aftensmad opskrifter fra RetNemt.dk

Risene koges i 3½ dl vand med ½ tsk salt i cirka 12 minutter i en gryde med låg. Lad dem derefter stå og trække indtil resten af opskriften er færdig. Rengør og snit forårsløg, og kom dem ned til risene i de sidste 2-3 minutter de står og trækker.

Agurk rives groft, og den krydres med salt og peber. Derefter står den og trækker i 10 minutter, og eventuel væde hældes fra. Yoghurt kommes i, samt du presser hvidløgsfed ned i. Hvis du ikke er så meget for en stærk hvidløgssmag, så kan du vælge lidt mængde af hvidløg, end nævnt her i denne opskrift.

Tomater halveres, hvorefter der kommes lidt olie på en grillpande. Her steges kalkun-stykkerne i 3-4 minutter på hver side, hvorefter tomater lægges med den flade side ned på grillpanden, ved siden af kalkun. Vend dem efter et par minutter.

Kørvel snittes fint, og vendes ammen med den kogte ris.

Velbekommen, her har du en dejlig aftensmad opskrift, som selvfølgelig også kan laves ude på din havegrill om sommeren.

 Anmeldelse af GRILLET KALKUN MED TZATZIKI OG JASMINRIS

Her ser du en anmeldelse af GRILLET KALKUN MED TZATZIKI OG JASMINRIS opskrift. Mangler der anmeldelse af GRILLET KALKUN MED TZATZIKI OG JASMINRIS nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: