Opskrift: GRØNNE RIS OG KYLLINEFILETER I SENNEPSCRUST

Tilberedning af GRØNNE RIS OG KYLLINEFILETER I SENNEPSCRUST

Vi præsenterer en delikat ret med marinerede kyllingefileter serveret med sennep, chili, avokado og frisk basilikum. Kylling_i_sennepscrust_med_gronne_ris_400

Start med at vaske fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Afmål 3 dl. vand i en gryde og kog vandet op og tilsæt salt og hæld risene i vandet og kog dem i cirka 18. min. Sluk for varmen på komfuret og lad risene stå på eftervarmen til resten af maden er klar til servering.

Tag en skål og hæld æg, vand og sennep i og lav en hurtig saucejævner og bland det i en skål med salt og peber. Afslut med at røre melblandingen ned i skålen med æggemassen og rør godt rundt til den er jævn.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Tag en ren stegepande frem og tilsæt rapsolie til stegning og varm olien langsomt op, mens du dypper kyllingefileterne i æg og mel-blandingen. Dyb et stykke kyllingefilet ad gangen og steg dem på stegepanden.

Steg alle kyllingefileterne i ca. 5 min. på hver side, vend 1 gang, så den lækre æg og melblanding “crusten” ikke går i stykker og drysser af. Husk på at kyllingestykkerne skal være gennemstegte og de skal opnå en centrumtemperatur på ca. 75 grader.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Hæld ærterne op i en skål og hæld kogende vand over dem og skyl dem kort tid efter med iskoldt vand.

Find et skærebræt og skær avocadoen over og fjern sten og skallen. Del avocadoen i små tern og læg dem alle i en skål. Tag din økologiske lime og pres lidt limesaft ud over avocadoen og mos dem evt. lidt med en ske eller en gaffel.

Find din chili og skyl den under den kolde vandhane og skær chilien op og fjern frø og frøvægge og hak chilien fint.

Skyl basilikum under den kolde vandhane og hak den friske basilikum.

Snit dernæst ærterne på tværs i cirka en halv centimeter tykke strimler. Bland avocado med ærter, chili og frisk basilikum i en skål.

Bland blandingen med avocado med de kogte ris og dryp med lidt lækker delikat olivenolie og smag retten til med salt og peber. Hæld eventuel lidt overskydende økologisk limesaft over retten. Server de kogte ris til kyllingefileterne.

Bon appetit.Anmeldelse af GRØNNE RIS OG KYLLINEFILETER I SENNEPSCRUST

Her ser du en anmeldelse af GRØNNE RIS OG KYLLINEFILETER I SENNEPSCRUST opskrift. Mangler der anmeldelse af GRØNNE RIS OG KYLLINEFILETER I SENNEPSCRUST nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: