Opskrift: HJEMMELAVET SENNEPSVINAIGRETTE MED OVNBAGTE KARTOFLER MED KYLLINGEFILET OG VALNØDDER

Tilberedning af HJEMMELAVET SENNEPSVINAIGRETTE MED OVNBAGTE KARTOFLER MED KYLLINGEFILET OG VALNØDDER

Dejlige kyllingeindefileter med varme krydrede kartofler, bønner, forårsløg og hjemmelavet sennepsvinaigrette. Knuste_kartofler_med_kylling_valnodder_og_sennepsvinaigrette_400Denne opskrift er skrevet til 2 personer, men du kan let gange opskriften op til flere eller ned til færre personer efter behov.

Start med at vaske fingre og hænder i varmt vand og sæbe.

Dernæst tændes ovnen op på ca. 220 grader og hvis det er muligt, og dernæst indstilles den på varmluft.

 

Kartofler og valnødder

Hæld de 500 gram kartofler op i grøntsagsvasken og skyld dem under den kolde hane.

Kom 1 spiseskefuld olivenolie og lidt salt og peber i en frostpose, og hæld de 500 gram små vaskede kartofler ned i posen, og vend dem rundt i olivenolie med salt og peber. Dernæst hældes de kartoflerne på en bageplade og bages i ovnen ved 220 grader mellem 25 og 30 minutter. Start et køkkenur og hold øje med kartoflerne.

Hæld valnødder op på en tør stegepande og rist dem ved middel varme. Varm og rist dem på panden, indtil de begynder at dufte dejligt. Læg nødderne over på et stykke køkkenrulle og lad dem tørre.

 

Sennepsvinaigrette

Pil hvidløg og pres det op i en lille skål med en hvidløgspresser, tilsæt sennep, eddike og pisk olivenolien forsigtigt i lidt ad gangen. Smag til med sukker og juster dressingen med olie, så den får en god konsistens. Den må ikke blive alt for tynd.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

 

Kyllling

Skyl og nip indledningsvist eventuelle endestykker af de grønne bønner. Disse bønner skal op på stegepanden sammen med kyllingen om lidt, men nu er de klar.

Varm en stegepande op med olivenolie, krydr med salt og peber og steg kyllingestykkerne. Vend kyllingestykkerne efter ca. 7 min. og tilsæt paprika og hæld de grønne bønner på panden sammen med kyllingen. Steg kyllingestykkerne videre i ca. 7 min. Vend det hele rundt undervejs, så det ikke brænder på.

 

Afslutning og anretning

Skyl og skær forårsløgene fint.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

Tag kartoflerne ud af ovnen, når uret ringer, eller når du vurderer de er brune nok og klar. Tryk eventuelt på dem med en tommelfinger, så de sprækker, så er de klar.

Hæld kartoflerne ud på et stort fad og vend dem med din hjemmelavede sennepsvinaigretten.

Klargør kylling og bønner med de lækre kartofler og pynt med forårsløg og valnødder på toppen.

Smuldr salatost på toppen og servér.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

Bon appetit.Anmeldelse af HJEMMELAVET SENNEPSVINAIGRETTE MED OVNBAGTE KARTOFLER MED KYLLINGEFILET OG VALNØDDER

Her ser du en anmeldelse af HJEMMELAVET SENNEPSVINAIGRETTE MED OVNBAGTE KARTOFLER MED KYLLINGEFILET OG VALNØDDER opskrift. Mangler der anmeldelse af HJEMMELAVET SENNEPSVINAIGRETTE MED OVNBAGTE KARTOFLER MED KYLLINGEFILET OG VALNØDDER nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: