Opskrift: HONNINGRISTEDE GULERØDDER, KØRVEL OG SAUTÉSKIVER AF KYLLINGEFILET

Tilberedning af HONNINGRISTEDE GULERØDDER, KØRVEL OG SAUTÉSKIVER AF KYLLINGEFILET

Honningristede gulerødder, stegt kyllingefilet marineret med teriyaki med couscous med lime og frisk kørvel. Retten herunder er til 2 personer. Se opskrift og fremgangsmåde her.

Start med at vaske fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Bland rapsolie og teriyaki marinade sammen i en skål og mariner det rå kød i marinaden og stil kødet med marinaden ind i køleskabet.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

 

Skræl skyl og skær gulerødder i kvarte på langs og hak derefter gulerødderne i grove stykker.

Damp gulerødderne i letsaltet kogende vand, indtil gulerødderne er godt møre. Gem omkring 0,5 dl. af kogevandet med gulerodssaft til senere.

Hæld vand i en gryde og tilsæt grøntsagsbouillonterning og kog det op i en lille gryde og tilsæt couscous. Sluk for varmen på kogepladen og lad couscous trække under låg til al væden er opsuget, det tager omkring 5 minutter. Riv limeskal og smag couscous til med reven limeskal, limesaft, salt og peber.

Kom gulerødder, kogevand samt smør og Dansk honning i en gryde og kog ved god varme under omrøring til væden er kogt ind til det halve. Smag gulerodssaften til med salt, peber og det friskhakkede kørvel.

Tænd for en stegepande tilsæt stegeolie og varm panden op ved kraftig varme. Steg sauté-skiverne med kyllingefilet på stegepanden mellem 0,5 til 1 minut på hver side.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe – Bon appetit.Anmeldelse af HONNINGRISTEDE GULERØDDER, KØRVEL OG SAUTÉSKIVER AF KYLLINGEFILET

Her ser du en anmeldelse af HONNINGRISTEDE GULERØDDER, KØRVEL OG SAUTÉSKIVER AF KYLLINGEFILET opskrift. Mangler der anmeldelse af HONNINGRISTEDE GULERØDDER, KØRVEL OG SAUTÉSKIVER AF KYLLINGEFILET nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: