Opskrift: KALKUNRULLER I TOMATSAUCE MED KARTOFFELMOS OG GREMOLATA

Tilberedning af KALKUNRULLER I TOMATSAUCE MED KARTOFFELMOS OG GREMOLATA

Kalkunruller_i_tomatsauce_med_gremolata_og_kartoffelmos_800Start med at skrælle kartoflerne, og skær dem i stykker på cirka 2×2 centimeter. Put dem i en gryde og dæk dem akkurat med vand, og lad dem koge møre i cirka 12 minutter.

Hvidløg og persille hakkes fint og citronskal rives fint. Dette blandes med 1 spsk parmesan til gremolata.

Kalkun-schitzlerne bankes en anelse tyndere, hvorefter 2/3 af den gremolata du har lavet drysses udover. Rul dem sammen og luk med en tandstik.

Kødet krydres med salt og peber og brunes i olivenolie, hvorefter du tilsætter tomater og vand. Lad dette stå og simre under låg i 8 til 10 minutter. Vend dem en gang undervejs.

Vandet hældes fra kartoflerne, og de moses groft. 2 spsk parmesan røres i sammen med 3 tsk olivenolie. Smag derefter til med salt og peber.

Resten gremolataen drysses ud over og det hele serveres sammen med kalkunrullerne.Anmeldelse af KALKUNRULLER I TOMATSAUCE MED KARTOFFELMOS OG GREMOLATA

Her ser du en anmeldelse af KALKUNRULLER I TOMATSAUCE MED KARTOFFELMOS OG GREMOLATA opskrift. Mangler der anmeldelse af KALKUNRULLER I TOMATSAUCE MED KARTOFFELMOS OG GREMOLATA nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: