Opskrift: LÆKRE SESAMFRØ PÅ TERYIAKI KYLLINGELÅR MED NUDLER & GRØNTSAGER

Tilberedning af LÆKRE SESAMFRØ PÅ TERYIAKI KYLLINGELÅR MED NUDLER & GRØNTSAGER

Teryiaki kyllingelår med sesamfrø, servet med nudler, broccoli, tomat og lækker sød chilisauce.

Start med at vaske hænder og fingre med varmt vand og sæbe.

Tag kyllingelårene ud af emballagen og kom dem op i en dyb tallerken eller en lille skål, og vend dem i teryiaki sauce tilsæt  1 spsk. limesaft. Alternativt kan anvendes citronsaft. Lad kyllingelårene trække i ca. 10 min. i køleskabet.

Vask hænder med varmt vand og sæbe.

Tænd ovnen på 225 grader.

Afmål vand til kogning af nudler og sæt gryden i kog og tilsæt 1 tsk. salt.

Skyl tomater og broccoli og fjern eventuelle stilke. Skær broccolien ud i små buketter og del alle tomaterne i halve stykker.

Flyt kyllingelårene fra køleskabet over i en bradepande med marinade.

Drys sesamfrø over kyllingelårene og sæt dem i den forvarmede ovn ved 225 grader og steg kyllingelårene i ca. 20 til 25 minutter. Mål temperaturen med et digital termometer og vær sikker på at kyllingerne kommer op på samlet ca. 75 grader celcius. Stik evt. også en urtekniv i kødet, hvor lårene er tykkest og her skal kødsaften være klar og gennemsigtig ved benene og ikke blodrød i farven.

Vend gerne kyllingelårene 1-2 gange inde i ovnen undervejs i ovnstegningen.

Vask hænder og fingre med varmt vand og sæbe.

Kog nudlerne i det kogende vand i gryden, som du satte over før. Kog nudlerne i ca. 4 minutter. Bemærk at visse nudler har en kortere og/eller længere kogetid.

Gem dette kogevand til broccolibuketterne.

Efter nudlerne er kogt skylles nudlerne i kort tid i koldt vand.

Damp broccolibuketterne i gryden med det kogende vand fra nudlerne salt kogevandet med 0,5. tsk. salt og damp dem i ca. 3 min.

Anret de færdige kyllingelår, nudler, tomat og broccoli og server det med lime og sød chilisauce.Anmeldelse af LÆKRE SESAMFRØ PÅ TERYIAKI KYLLINGELÅR MED NUDLER & GRØNTSAGER

Her ser du en anmeldelse af LÆKRE SESAMFRØ PÅ TERYIAKI KYLLINGELÅR MED NUDLER & GRØNTSAGER opskrift. Mangler der anmeldelse af LÆKRE SESAMFRØ PÅ TERYIAKI KYLLINGELÅR MED NUDLER & GRØNTSAGER nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: