Opskrift: MAROKKANSK BURGER

Tilberedning af MAROKKANSK BURGER

Marokkansk_burger_800

God aftensmad med Marokansk burger – opskrift og råvarer som denne hver uge fra RetNemt.dk

Løg og hvidløg piles og hakkes fint, og blandes sammen med det hakkede oksekød. Hæld væden fra kikærterne og bland også disse med oksekødet.

Tilsæt koriander, rosiner, spidskommen, kanel, peber og salt, og ælt det hele sammen i hånden. (Det er selvfølgelig vigtigt at vaske hænderne grundigt inden du gør dette!)

Form 4 flade hakkebøffer og brun dem på en pande i cirka 1½ min på hver side.

Peberfrugt renses for stilk og kerner og skæres i skiver på langs.

Steg peberfrugt sammen med hakkebøfferne ved middelvarme i cirka 10 minutter. Vend hakkebøfferne halvvejs, og rør med jævne mellemrum i peberfrugterne.

Pak tortillaerne i alufolie og put dem ind i en forvarmet ovn ved 180 grader. Giv dem cirka 10 minutter. (Det er også muligt at varme dem i en mikrobølgeoven uden folie)

Chilien deles og kernerne fjernes. Skær dem i små stykker. Blend chili med lidt olie og put det derefter i en skål med lidt yoghurt.

Læg en stribe chili-yougurt på en varm tortilla, læg et helt saltblad ovenpå, derefter lidt peberfrugt og til sidst en hakkebøf. Pak det ind som en pakke. Skær denne pakke midt over, og server den.

Velbekommen 🙂

 Anmeldelse af MAROKKANSK BURGER

Her ser du en anmeldelse af MAROKKANSK BURGER opskrift. Mangler der anmeldelse af MAROKKANSK BURGER nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: