Opskrift: MEATBALL-SURPRISE

Tilberedning af MEATBALL-SURPRISE

Meatball surprise er som navnet angiver en delikat ret med lækre krydrede kødboller, med hvidløg, Meatball-surprisespidskommen, paprika, rasp, æg basilikum, pasta og en delikat salat. Meatball surprise er dejlig aromatiske og nemme at tilberede.

 

 

Start med at vaske fingre og hænder i varmt vand og sæbe.

Tænd din ovn på 200 grader og indstil ovnen på varmluft.

Hak halvdelen af basilikummen fint.

Åben pakken med det hakkede oksekød og hæld det op i en ren skål, tilsæt det hakkede basilikum, det pressede hvidløg, spidskommen, paprika, rasp og det halve pasteuriserede æg.

Hvis du ikke har et pasteuriseret æg, så kan du også dele et helt økologisk æg i en ren kop og blande ægget rundt med en ren gaffel. Tilsæt ægget til det hakkede oksekød og bland ingredienserne godt sammen.

Vask fingre og hænder i varmt vand og sæbe.

 

Tag et ildfast fad frem.

Skær en fjerdel af en mozzarellaost ud og del denne fjerdedel i små stykker á ca. 0,5 x 0,5 cm.

Form det blandede hakkede oksekød, krydderi, æg og rasp til 5 til 6 små kugler. Anvend gerne en ske dyppet i koldt vand til at forme kødbollerne og form kødbollerne i hånden.

Placer de mange kødboller i det ildfaste fad. Når du har lagt alle kødbollerne op i det ildfaste fad, så tryk en fordybning på midten af kødbollerne med en finger.

Placer et stykke mozzarella i hver af de små huller og fordybninger og luk kødbollerne sammen igen, så mozzarella’en ligger i midten af kødbollerne.

Hæld et halvt glas “ajvar” over kødbollerne, spæd eventuelt til med en smule vand, hvis nu saucen er for tyk i viskositeten.

Skær den anden fjerdedel af mozzarella’en i skiver og læg dem øverst på saucen.

Sæt fadet midt i den opvarmede ovn og steg dem i cirka 20 min. Bemærk at kødbollerne skal være gennemstegte og nå en centrumtemperatur på 75 grader celcius. mål gerne temperaturen efter med et digital termometer.

Vask fingre og hænder i varmt vand og sæbe.

 

Sæt vand over til pasta eller pastapenne og tilsæt 0,5 tsk salt og kog pasta/penne i  ca. 9 til 10 minutter. bemærk, der kan være forskel på kogetider betinget af hvilken pasta du anvender.

Skyl salaten under koldt vand og snit salaten groft.

 

Når kødbollerne er færdige i ovnen, så drys resten af basilikummen ud over kødbollerne og server den varme ret med pasta eller pastapenne og den dejlige salat.

Bon appetit 🙂

.

Meatball-surprise.

Meatball surprise

God aftensmad med krydrede kødboller, med hvidløg, spidskommen, paprika, rasp, æg basilikum, pasta og en delikat salat.

Bestil god aftensmad som denne “Meatball surprise” og få denne opskrift leveret som råvarer fra

RetNemt.dk

 Anmeldelse af MEATBALL-SURPRISE

Her ser du en anmeldelse af MEATBALL-SURPRISE opskrift. Mangler der anmeldelse af MEATBALL-SURPRISE nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: