Opskrift: MØRBRAD FYLDT MED PERSILLE TOPPET MED FLØDESAUCE

Tilberedning af MØRBRAD FYLDT MED PERSILLE TOPPET MED FLØDESAUCE

En lækker svinemørbrad med persille, kartofler, flødesovs, citron, bouillon, æblegelé og salat. Opskriften er til 2 personer. Svinemørbrad kan laves på mange måder, men det vigtigste er at klargøringen af mørbraden er i orden. Sørg for at få afpudset de forskellige sener, hinder og fedt og skær bimørbraden af.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Start med at hæld vand i en gryde og kog kartoflerne.

Skyl den friske persille under rindende vand og ryst persille duskene af for overskydende vand.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

 

Tag svinemørbraden frem på dit skærebræt til kød. Snit et hul langs den ene side af svinemørbraden med en skarp kniv og skub den friske skåret persille ind i svinemørbraden med skaftet af en ren grydeske. Krydr svinemørbraden med salt og peber. Luk mørbraden tæt sammen om den friske persille med tandstikkere.

Hæld noget rapsolie sammen med smøret på en stegepande og varm det lidt op. Brun svinemørbraden på alle sider i knap 2 min. samlet. Tilsæt 1 dl vand i stegepanden og smuldre bouillonterninger i stegepanden og skru varmen ned og kog det hele under låg 7 til 8 min.. Vend svinemørbraden og steg i ekstra 7 til 8 min. samlet stegtide er knap 15 minutter, når nu kødet er brunet på alle siden ndledningsvist.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

 

Tag svinemørbraden af stegepanden og pak den i stanniol og lad den ligge og trække på en tallerken, mens du ordner de sidste punkter til menuen.

Hæld fløden ned i stegepanden og koge stegefedt lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.

Hæld citronsaft i fløden og lad det stå til fløden bliver tyk. Tilsæt melis (sukker).

Skyl salaten, ryst overskydende vand af og vend salaten rundt i fløden.

 

Pak den stegte svinemørbrad ud af stanniolen og skær den lækre svinemørbrad i pæne skiver og servér det sammen med kartofler, flødesovs og æblegelé.

Bon appetit.Anmeldelse af MØRBRAD FYLDT MED PERSILLE TOPPET MED FLØDESAUCE

Her ser du en anmeldelse af MØRBRAD FYLDT MED PERSILLE TOPPET MED FLØDESAUCE opskrift. Mangler der anmeldelse af MØRBRAD FYLDT MED PERSILLE TOPPET MED FLØDESAUCE nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: