Opskrift: PASTA, ÆGGEKAGE OG SERRANOSKINKE

Tilberedning af PASTA, ÆGGEKAGE OG SERRANOSKINKE

Hjemmelavet æggekage med pasta og seranoskinke. Denne opskrift er skrevet til 2 personer, men du kan let gange denne opskrift op eller ned efter behov.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Hæld vand i en gryde til kogning af pasta og tænd op for vandet på komfuret. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Køber du frisk pasta skal det koges 2 til 4 minutter, men smag lige en pasta efter, da det nogle gange kræver et ekstra minnut. Pastaen skal være kogt. Så hold øje med pastaen og tag dem af når de er færdige, og hæld dem op i et dørslag, så de ikke bliver overkogt.

Hæld mælk i en skål og rør majsstivelse i og pisk æggene i. Krydr det hele med salt og peber og vend pastaen rundt i denne dressing.

Varm olie op i en dyb slip-let stegepande og hæld æggemassen på stegepanden, læg låg på og lad det stå og stivne ved svag varme.

Vask fingre under varmt vand og sæbe.

 

Skyl spinaten under den kolde hane og fjern eventuelle rådne eller brune stykker og riv spinaten i grove stykker. Ryst spinaten fri for vand og skyl og skær tomater i halve stykker og skyl og skær agurken ud  i små tern.

Vask fingre under varmt vand og sæbe.

Hæld æggekagen fra stegepanden op på et stort fad og fordel serranoskinke og grøntsager over denne æggekage eller server det hele med rugbrød til.

Bon appetit.Anmeldelse af PASTA, ÆGGEKAGE OG SERRANOSKINKE

Her ser du en anmeldelse af PASTA, ÆGGEKAGE OG SERRANOSKINKE opskrift. Mangler der anmeldelse af PASTA, ÆGGEKAGE OG SERRANOSKINKE nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: