Opskrift: RABARBERKOMPOT OG KOTELETTER MED KARTOFLER KRYDRET MED PURLØG

Tilberedning af RABARBERKOMPOT OG KOTELETTER MED KARTOFLER KRYDRET MED PURLØG

Her præsenteres en delikat Rabarberkompot, svinekoteletter, kartofler krydret med purløg.

Vask hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

Rabarberkompot
Skyl rabarberstilkene under den kolde hane i din rengjorte grøntsagsvask og bræk eventuelle grønne blade af.

Skær rabarber ud i lange stave på en 2 til 3 cm. Flyt rabarberstykkerne op i en gryde sammen med det vand, der er på rabarberne.

Tilsæt kanel og sukker og opvarm rabarber under låg i gryden. Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand. Sluk for varmen på gryden, og lad rabarberne hvile og trække.

Purløgskartofler 
Skyl kartoflerne i koldt vand og skær kartoflerne i skiver ca. 1 cm. Kom kartoflerne i en gryde og hæld vand i, så kartoflerne lige akkurat er dækket med vand, tilsæt salt og olie. Kog kartoflerne i 8 til 10 minutter under låg. Når kartoflerne er kogt hældes vandet fra og purløg blandes sammen med kartoflerne.

Vask hænder og fingre under varmt vand og sæbe.

Koteletter
Krydr koteletterne med salt og peber. Tænd for stegepanden, tilsæt olie og varm panden op.

Steg koteletterne knap 1 min. på hver side. Sænk temperaturen på kogeblusset og skru ned til middel varme. Steg koteletterne færdige i cirka 3 min. på hver side. Vær opmærksom på at få gennemstegt kødet ordentligt.

Anretning

Server de varme lækre koteletter sammen med purløgskartofler og den lune rabarberkompot.Anmeldelse af RABARBERKOMPOT OG KOTELETTER MED KARTOFLER KRYDRET MED PURLØG

Her ser du en anmeldelse af RABARBERKOMPOT OG KOTELETTER MED KARTOFLER KRYDRET MED PURLØG opskrift. Mangler der anmeldelse af RABARBERKOMPOT OG KOTELETTER MED KARTOFLER KRYDRET MED PURLØG nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: