Opskrift: RØGET LAKS MED DILDKARTOFLER TOPPET MED PEBERRODSDRESSING

Tilberedning af RØGET LAKS MED DILDKARTOFLER TOPPET MED PEBERRODSDRESSING

Lækre kogte kartofler kogt med citronskal og vendt i frisk dild ogRoget_laks_dildkartofler_og_peberrodsdressing krydret med salt, peber og citron. Dette serveres sammen med en delikat peberrodsdressing, med salat toppet med agurk tilsat chiliflager. Den røgede laks anrettes sammen med salaten.

Vask hænder og fingre under varmt vand og sæbe.

Start med at sætte kartoflerne over. Skær kartoflerne i halve, salt vandet i din gryde, tilsæt stykker med citronskal fra ca. 1/4 ril 1/2 økologisk citron til kogevandet. Kog kartoflerne 10 til 11 minutter.

Hæld vandet fra kartoflerne og si citronskallerne fra. Tilsæt en delikat olivenolie og krydr kartoflerne med salt, peber og lidt ekstra citronsaft. Skyl den friske dild under koldt vand og klip afslutningsvis frisk dild over kartoflerne og bland det forsigtigt rundt.

Skræl en peberrod og riv den ned i en morter og mos den i morteren. Tilsæt creme og krydr med salt og peber og bland det godt rundt.

Skyl salaten under koldt vand og riv salaten i store stykker. Placer salaten på et fad eller en tallerken og anret laksen oven på salaten og kydr med friskkværnet peber.

Skyl agurk under koldt vand og skær dem i stave, krydr med chiliflager og tilsat groft salt. Skær den sidste del af citronen i tynde skiver og anret citron sammen med agurkestykkerne.

Anret kartoflerne vendt i frisk dild, salt, peber og citron med peberrodsdressingen og server agurk toppet med chiliflagerne. Pak de røgede laksestykker ud og anret dem salat.

Bon Appetit.Anmeldelse af RØGET LAKS MED DILDKARTOFLER TOPPET MED PEBERRODSDRESSING

Her ser du en anmeldelse af RØGET LAKS MED DILDKARTOFLER TOPPET MED PEBERRODSDRESSING opskrift. Mangler der anmeldelse af RØGET LAKS MED DILDKARTOFLER TOPPET MED PEBERRODSDRESSING nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: