Opskrift: RØGET LAKS MED PASTA, SKALOTTELØG, FRISK DILD OG PHILIDELPHIAOST

Tilberedning af RØGET LAKS MED PASTA, SKALOTTELØG, FRISK DILD OG PHILIDELPHIAOST

Vi præsenterer en lækker delikat røget laks med pasta, Philadelphia smøreost, skalotteløg og frisk dild. Et enkelt måltid, der er hurtigt at lave, men stadig et godt bidrag til blandt andet dit ugentlige indtag af fisk. Husk fisk to gange om ugen.

Start med at vaske fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Fyld en gryde op med koldt vand til at koge din pasta. Sæt gryden på komfuret og tænd for varmen. Når vandet koger, så hæld pastaen i, og kog den til den har en “al dente” konsistens. Bemærk at der er lidt forskel på kogetiden betinget af, hvilken konkret pasta, du har indkøbt. Så kig på varedeklarationen og indstil kogetiden efter, hvad producenten af din indkøbte pasta anbefaler. Typisk skal pastaen koge ca. 9 minutter.

Når pastaen er kogt, så gemmes ca. 0,25 dl. varmt kogevand. Tag en tom gryde frem og placer et dørslag i gryden. Hæld dernæst pastaen igennem dørslaget (sien) og gem ca. 0,25 dl. af det kogende pastavand i gryden til senere.

Pil skalotteløget, skyl og skær skalotteløg i tynde skiver. Varm en stegepande op med lidt rapsolie og svits løget en anelse.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Tag laksen frem på et rent skærebræt, og skær den ud i mindre stykker. Steg laksestykkerne sammen med skalotteløget i ca. 2 minutter.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Mens ovenstående står og steger lidt, så skylles dilden og hakkes fint på et rent skærebræt.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Åben Philadelphiaosten og rør osten op med 1 til 2 spsk. kogende pastavand og tilsæt osten til stegepanden med laks og skalotteløg.

Smag sovsen til med salt, peber og den friske hakkede dild.

Tag gryden med den kogte pasta og vend sovsen forsigtigt rundt med pastaen og varm den en lille smule inden servering.

Server retten med lidt frisk dild på toppen.

.Anmeldelse af RØGET LAKS MED PASTA, SKALOTTELØG, FRISK DILD OG PHILIDELPHIAOST

Her ser du en anmeldelse af RØGET LAKS MED PASTA, SKALOTTELØG, FRISK DILD OG PHILIDELPHIAOST opskrift. Mangler der anmeldelse af RØGET LAKS MED PASTA, SKALOTTELØG, FRISK DILD OG PHILIDELPHIAOST nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: