Opskrift: SALATOST, STEGTE MAJS TIL URTEMARINERET KALKUNSCHNITZEL

Tilberedning af SALATOST, STEGTE MAJS TIL URTEMARINERET KALKUNSCHNITZEL

Lækker marineret kalkunschnitzel vendt i lækre grønne økologiske krydreurter, serveret sammen med stegte majs, Urtemarineret_kalkunschnitzel_med_stegte_majs_og_salatost_400salatost og delikat groft rugbrød. Denne opskrift er skrevet til 2 personer, men husk at du altid kan gange opskriften op eller ned efter behov.

Start med at vaske hænder og fingre under varmt vand og sæbe.

Denne ret kan laves på enten grill eller på kogeblus og herunder stegepande, men det er op til dig, hvad der fungerer bedst for dig.

Laver du retten på en grill, så start med at start grillen op som det første.

Start med at skyl persille under den kolde vandhane og hak de økologiske plukkede persilleblade groft. Gem dog lidt hakket persille til topping inden servering.

Tag en lille skål og bland den hakkede økologiske persille sammen med æblejuice, tilsæt presset hvidløg og olivenolie i en frostpose.

Tilsæt kalkunschnitzler i posen og ryst det hele godt rundt og mariner kødet i knap 5 minutter.

Tænd for stegepanden ved høj varme og kom lidt olivenolie på til at stege i eller pensl lidt olivenolie på varmeelementerne på grillen.

Tag de marinerede kalkunschnitzler op af posen, krydr med salt og peber og steg dem i knap 5 minutter på hver side. Bemærk at kalkunen skal være gennemstegt ordentligt.

Vask hænder og fingre i varmt vand og sæbe.

 

Stegte majs og groft rugbrød

Skyl spinat under den kolde vandhane og hak spinatbladene. Husk at du enten kan anvende majs fra majskolber, de skal bare koges 8 minutter under let saltet kogende vand i en gryde eller du kan anvende søde majs på dåse, men det er op til dig.

Hæld væden fra majsene og steg majsene i lidt olivenolie ved høj til middel varme. Steg majsene til de får lidt farve. Krydr med peber.

Rist det grove rugbrød på en brødrister eller på grillen.

Hæld den hakkede spinat sammen med majsene lige inden servering og lad det falde sammen.

 

Anret middagen

Hæld blandingen med majs og spinat op i et lille fad.

Skær kødet ca. 1 cm. tykke skiver på den korte led og placer dem fint på en pæn tallerken eller et fad.

Hæld salatost op i en lille skål og drys det gemte fint hakkede økologiske persille over salatosten. Smulre salatost med persille hen over majsblandingen og server det hele til de økologiske kalkunschnitzler med ristet groft rugbrød skåret i trekanter.

Bon appetit.Anmeldelse af SALATOST, STEGTE MAJS TIL URTEMARINERET KALKUNSCHNITZEL

Her ser du en anmeldelse af SALATOST, STEGTE MAJS TIL URTEMARINERET KALKUNSCHNITZEL opskrift. Mangler der anmeldelse af SALATOST, STEGTE MAJS TIL URTEMARINERET KALKUNSCHNITZEL nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: