Opskrift: SOJA-, HVIDLØGS- OG INGEFÆRMARINERET KYLLING I WOK

Tilberedning af SOJA-, HVIDLØGS- OG INGEFÆRMARINERET KYLLING I WOK

Kyllingefilet marineret i Wok elller på sauterpande i en lækker soja, hvidløgs- og ingefærmarinade servereMarineret kylling i wokt med delikate brune kogte og letsaltede ris.

Vask hænder og fingre med varmt vand og sæbe.

Afmål 3,5 dl. vand i en gryde og sæt varme på til vandet koger. Afmål risene, skru ned for varmen og hæld risene op i gryden og tilsæt salt og ad risene koge i 18 minutter under låg.

Sluk for varmen til gryden efter 18 minutter. Tag gryden af kogeblusset, og lad risene trække i gryden med låg på til resten af maden er klar til anretning.

 

Skræl ingefæren og riv det fint på et rivejern. Alternativt kan du også hakke ingefær fint på et skærebræt.

Pres hvidløg i en hvidløgspresser.

Bland ingredienserne til marinaden sammen. Pisk og rør det hele sammen i en skål og sæt det i køleskabet og lad det trække til alle grøntsagerne er klar.

 

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Tænd end wok op eller tænd en stor sauterpande op med olie. Steg kyllingefileten i cirka 8 til 10 minutter. Steg kyllingefileten og vend først kødet, når der begynder at være en brun stegeskorpe på den ene side af kødet. Når kødet er lysebrunt og gyldent på alle sider, så tilsættes porrestykkerne, brocolli og brocollistokke samt gulerodsstykkerne og det hele steges i 4 minutter.

Hæld vand, soja, sukker og friskpresset limesaft ned i wok’en eller sauterpanden. Kog det hele igennem i knap 4 minutter, mens alle ingredienser vendes rundt.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

 

Anret indholdet fra wokretten eller sauterpanden med kyllingefilet og soja-, hvidløgs- og ingefærmarineret kyllingefilet til de lækre brune ris.Anmeldelse af SOJA-, HVIDLØGS- OG INGEFÆRMARINERET KYLLING I WOK

Her ser du en anmeldelse af SOJA-, HVIDLØGS- OG INGEFÆRMARINERET KYLLING I WOK opskrift. Mangler der anmeldelse af SOJA-, HVIDLØGS- OG INGEFÆRMARINERET KYLLING I WOK nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: