Opskrift: SVINEKAMKOTELETTER, FLANKESTEAK, BEARNAISESOVS, KARTOFLER OG SALAT

Tilberedning af SVINEKAMKOTELETTER, FLANKESTEAK, BEARNAISESOVS, KARTOFLER OG SALAT

Denne opskrift tilbyder delikat Frilands svinekød og to flotte koteletter på 250 gram hver incl. skaft. Frilands-svinekamkoteletter-Hvidlogsmarineret-flanksteak-chili-grillpolser-400Disse koteletter, der kan du nemt skære fedtkanten fra efter stegning, og på den måde får du smagen med i retten og sparer lidt på fedtet. Retten serveres med kartofler og bearnaisesovs og en god salat. Retten er skrevet til 2 personer, men kan let udvides og ganges op til flere personer efter behov.

Start med at vaske fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

.

Kartofler

Hæld vand i en gryde og kog det saltede vand op.

Skræl kartoflerne og kog dem møre i det kogende saltede vand.

.

Kød

Hæld rapsolie på en stegepande og varm olien op.

Steg svinekoteletter og flankesteak på stegepanden i fedtstoffet, steg dem ca. 7 minutter på hver side og krydr dem med salt og peber. Enkelte kødstykker skal have lidt mere og andre lidt kortere stegtid betinget af, hvor tykke skiverne er. Så hold øje med, at kødet, når op på samlet 75 grader celcius i centrum inden servering.

Når kødet er stegt tages kødet af stegepanden og lægges på en tallerken og pakkes ind i stanniol for at hvile, men resten af retten tilberedes. Mål centrumtemperaturen efter, de har ligget og hvilt lidt.

Når kødet er taget af stegepanden, så steges chilipølserne på stegepanden, ved svag varme mens salaten og sovsen klargøres.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

.

Bearnaisesovs

Tag en gryde frem til sovsen, smelt magarine i gryden og afmål mælk. Åben brevet med bearnaisepulver og rør pulveret i gryden med det smeltede fedtstof og tilsæt mælken gradvist og lun sovsen igennem under omrøring.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

.

Salat

Skyl, salat, radisser, forårsløg og agurk under den kolde vandhane.

Riv salaten groft op i en skål.

Hak radisserne i små stykker efter, at du har skåret endestykkerne af. Snit agurken i mindre stykker og hak alle forårsløgene i små stykker. Til sidst hældes vandet fra dåsemajsen og majsene skylles igennem med koldt vand. Bland alle ingredienserne sammen til en lækker salat.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

.

Anret det hele på en tallerken.

Bon appetit.Anmeldelse af SVINEKAMKOTELETTER, FLANKESTEAK, BEARNAISESOVS, KARTOFLER OG SALAT

Her ser du en anmeldelse af SVINEKAMKOTELETTER, FLANKESTEAK, BEARNAISESOVS, KARTOFLER OG SALAT opskrift. Mangler der anmeldelse af SVINEKAMKOTELETTER, FLANKESTEAK, BEARNAISESOVS, KARTOFLER OG SALAT nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: