Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601
SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER opskrift → Nem aftensmad

Opskrift: SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER

Tilberedning af SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER

Lækre svinekoteletter glaseret med både hyldeblomst, der giver det syrlige element og en lækker blomkålssalat, der bidrager med struktur og konsistens samt sødme. Alle disse ingredienser er med til at fuldende retten tilsat saltede hasselnødder med syrlige og bitre stikkelsbær. Kan du ikke få stikkelsbær, så køb en stribe blåbær.

Vask fingrene grundigt med vand og sæbe inden du starter madlavningen.

Pak kødet med koteletter ud salt dem godt med en god salt og drys lidt peber på og lad dem hvile lidt tid på en tallerken.

Hæld vand i en gryde og kog vandet op, tilsæt vand og løvstikke og kog kartoflerne i ca. 15. minutter. Lav salaten imens kartoflerne koger.

 

Skyl blomkålen i din rengjorte grøntsagsvask og fjern de grønne blade. Skær blomkålen ud i fire store stykker og skær dem ud i fine papistynde skiver med en skarp kniv.

Kom blomkålsstykkerne op i en salatskål og tilsæt olie, salt og peber samt citronsaft og fintrevet citronskal.

Kom hasselnødderne på en tør stegepande og rist nødderne indtil du begynder, at kunne dufte de lune nødder. Drys herefter lidt salt og peber over nødderne sammen med et par dråber vand, der får salt og peber til at klæbe til hasselnødderne. Tag nødderne af varmen og hak dem ud i grove stykker og kom dem op i salaten med blomkål.

Skyl stikkelsbær og/eller blåbær og fjern de mange stilke og kom dem i salaten med blomkål.

Skyl og hak kørvel og bland det i blomkålssalaten.

 

Kom rapsolie på en stegepande og tænd panden op på en god varme. Kom evt. lidt ekstra salt og peber på koteletterne.

Brun koteletterne på panden og lad dem stege på høj 1 minut på hver side. Skru ned for varmen og lad dem stege ved middel varme 1 til 1½ minut på hver side.

Tag koteletterne af panden og læg dem på en ren tallerken.

Hæld æbleeddike og hyldeblomstsaft på panden, skru op for varmen og kog væsken ind, så væsken bliver lidt sirupagtig.
Skru ned for for varmen og placer kotellerne på panden igen og steg dem 1 minut på hver side. På den måde bliver koteletterne glaseret med den sirupagtige æbleeddike og hyldeblomst.

Sluk for varmen på stege panden og hæld vandet fra kartoflerne og server de varme lækre kartofler med en delikat flavour af løvstikke sammen med blomkålssalaten og de lækre koteletter.

 Anmeldelse af SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER

Her ser du en anmeldelse af SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER opskrift. Mangler der anmeldelse af SVINEKOTELET MED BLOMKÅLSSALAT & HYLDEBLOMST — TILSAT STIKKELSBÆR & HASSELNØDDER nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: