Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/housea2z.com/aftensmad.net/wp-includes/plugin.php on line 601
WALDORF SALAT OG KYLLINGEBRYST MED PERSILLE OG EN SAUCE MED ÆBLE opskrift → Nem aftensmad

Opskrift: WALDORF SALAT OG KYLLINGEBRYST MED PERSILLE OG EN SAUCE MED ÆBLE

Tilberedning af WALDORF SALAT OG KYLLINGEBRYST MED PERSILLE OG EN SAUCE MED ÆBLE

Denne ret består af kyllingebryster, kartofler, æbler, persille, vindruer, dressing og en delikat kryddersmør. Kyllingebryst_med_persille_og_aeblesauce_og_salat_a_la_waldorf_400Denne opskrift er afmålt op til 2 personer, men du kan sagtens udvide eller mindske indholdet efter behov, hvis I nu er 3, der skal spise eller måske kun 1 person, der skal spise.

Start med at vask hænder og fingre med varmt vand og sæbe.

Tænd for ovnen på 200°C.

Hæld vand i en gryde, tilsæt salt og kog vandet op tilsæt kartofler, og lad dem koge til de er møre. De skal typisk koge omkring 15 til 18 min., men mærk efter med en kniv, og hæld først vandet fra kartoflerne, når de er møre og kogt.

Kog vand til bouillon.

Pil, skyl og hak den friske persille – husk at gem lidt persille til pynt inden servering. Bland persille og smør og rør det godt rundt til en delikat kryddersmør.

Vask fingre med varmt vand og sæbe.

Skær en en flænge/lomme på langs i hvert kyllingebryst tilsæt det friskrørte kryddersmør i lommerne på kyllingefileterne.

Krydr de fyldte kyllingebryster med salt og peber og placer dem i et ovnfast fad.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Opløs 0,5 stk. bouillonterning i 1,5 dl. kogende vand.

Skyl og skær det ene æble over og fjern kernehuset. Skær æblet i grove både.

Læg æblerne ved siden af kyllingen i det ovnfaste fad og hæld bouillon ned i fadet.

Bag kyllingen i ovnen omkring 20. min.

Skyl og skær det andet æble i små og smalle både og halver bådene. Dryp æblestykkerne med 1 spsk citronsaft, så de ikke brunfarves forårsaget af naturlig enzymatisk oxidation. Syren hæmmer denne brunfarvningsproces, så æblerne ser friske og pæne ud.

Tilsæt 1 spsk. citronsaft til creme frisk 9% og smag denne dressing til med salt, peber samt sukker.

Skræl og skyl selleri og riv selleri groft på et rivejern og hæld dem i dressingen. Halver druerne uden sten og bland dem sammen med dressingen og æblestykker. Drys hakket frisk persille på toppen af dressingen.

Hæld skyen fra det ovnfaste fad med æblerne og kyllingen og blend denne sky.

Smag denne sky til med salt og peber.

Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Vask fingre og hænder med varmt vand og sæbe.

Bon appetit.Anmeldelse af WALDORF SALAT OG KYLLINGEBRYST MED PERSILLE OG EN SAUCE MED ÆBLE

Her ser du en anmeldelse af WALDORF SALAT OG KYLLINGEBRYST MED PERSILLE OG EN SAUCE MED ÆBLE opskrift. Mangler der anmeldelse af WALDORF SALAT OG KYLLINGEBRYST MED PERSILLE OG EN SAUCE MED ÆBLE nedenfor, så modtager vi gerne dine erfaringer med opskrifter på mail: anmeldelse@aftensmad.net


Andre opskrifter med: